iET & Reiki

Integrated Energie Therapie (IET)


Een energetische healingsmethode die emotionele, gevoelsmatige en fysieke pijnen verlicht, oplost en opklaart.

De energie van IET is de sleutel tot het activeren van je 12 strengen DNA.


Alles wat we meemaken en beleven stapelen we ergens op in een van onze aura lagen. Door het gebruiken van zachte drukpunttechnieken kunnen deze blokkades vrijgemaakt worden. De energieblokkades worden getriggerd en de

blokkade wordt omgezet in licht, met de hulp van 9 aartsengelen en lichtengelen.

Level 1

Je ontvangt een eerste Inwijding en deze wordt meteen gevolgd door praktische oefeningen, zodat je al meteen na deze eerste dag zelf aan het werk kan om blokkades die in het celgeheugen opgeslagen zijn, vrij te maken.

We werken hier vooral op het fysieke niveau.

Level 2

Tijdens een tweede inwijding wordt je energieveld uitgebreid zodat bij het geven van een healing gewerkt kan worden op de verschillende lagen van het  menselijke energetische veld en emotionele en mentale blokkades alsook karmische patronen kunnen worden vrijgemaakt.

Level 3

Na deze inwijdingsdag kan je op  het genetische zieleniveau werken. Zieledoel en zielemissie worden vanuit het 8ste chakra gestimuleerd en vrijgemaakt zodat je makkelijker je richting in het leven kan vinden.

De laatste IET level helpt je kanaal te worden om het genetische zieleprofiel te activeren. Wat is je zieledoel, je missie en hoe ontstaat van hieruit alle creatie voor je eigen toekomst.

De heilige geometrische figuren die je in je inwijdingen ontvangt, samen met de IET gelinkte aartsengelenergie├źn zijn de sleutels tot succes van deze healingsmethode.Workshops: 7 stappen tot transformatie (IET)

Wil je de Integrated energie gebruiken om tot vernieuwing en veranderingen te komen in je leven dan zijn deze 7 workshops ideaal voor jou.


Eerste stap:       Maak een hartlink-hartsverbinding met je Engelen.

Tweede stap:    Activeer je 12 strengen DNA.

Derde stap:        Zuiver je Karma.

Vierde stap:       Bereik ware vergeving.

Vijfde stap:        Bekrachtig je hart.

Zesde stap:        Reis naar een toekomstig leven.

Zevende stap:   Vrijheid. Het doorbreken van medeafhankelijkheid.
Reiki inwijdingen


Je kan ook bij mij terecht voor individulele Reiki inwijdingen.

De universele energie vanuit het Usui-reiki systeem kan je zelf via handhealing of op afstand doorgeven om balans te brengen in het lichaam.