Workshops

Workshops


Intuitief schilderen


Doe jij dingen waarvan je hart sneller gaat slaan? Misschien die dingen die je eerst wat uit je vertrouwde comfortzone halen op het eerste zicht, maar dan een bron van vernieuwing vormen. Zo voelde het in de voorbije workshops intuitief schilderen aan.

Je hoeeft geen voorkennis te hebben . eens je verbinding er is , met jezelf , komen de eerste verfcreaties zo op je doek!

Laat je mentale beperkingen los.... niets houdt je tegen om gewoon te gaan verbinden.

Bijdrage  50 euro materiaal inbegrepen.

Meesters workshops

Meesters lijken dikwijls onbereikbaar. Holle woorden over namen zoals lady Nada of St Germain.....Hoe zijn deze energie├źn te begrijpen. En hoe kan je er in het dagelijkse leven iets mee? Weten wat er is, ook al zie je het niet met je gewone ogen. Elkeen kan van deze workshops heel wat opsteken, ook al heb je tot nu toe nog geen belletje horen rinkelen wanneer deze namen of info  al eens voorbij kwam....;

Meditatie


Eventjes tijd voor jezelf. Eventjes herbronnen. Eventjes alleen maar aandacht voor wat in het nu echt belangrijk is. Deze meditatieavond is gericht op het ontplooien van je lichtlichaam.

Een rustige diepe meditatie gericht op het leegmaken van je hoofd!

Welkom (vrije bijdrage)


Regenboogcirkel

Regenboogkleuren kennen we allemaal. En ja, op het einde van de regenboog bevindt zich jouw pot met goud. Wanneer je verbinding maakt met je gouden schatkist , opent zich een wereld van wijsheid. Eigenlijk zit deze wijsheid al lang in je. Tijdens de regenboogcirkels krijg je de sleutels aangereikt  tot het openen van je poorten die je toegang geven tot de 7 lagen van bewustzijn, gelinkt aan de regenboogkleuren of je 7 basischakra's.  Kleur als basis? Ja maar ook zoveel meer ontdek je in deze workshops.

Een stapje verder in deel 2 van de regenboogcirkel, worden tertiaire kleuren en nieuwe tijds chakra's geactiveerd. Healingtechnieken, initiaties en heel wat bruikbare tools om dagelijks te gebruiken komen aan bod.

Piramides van Licht start in 2020

Manifestatiecursus start opnieuw en verder uitgewerkt in 2020

Workshop Aura Soma Pomanders

Herstel het contact met de blauwdruk van je leven

Merkaba workshop door Michail Anrug Fan