Agenda

Juli 2021

Vrijdag 2/6 van 10 tot 14u Neurografische workshop 


Maak je graag kennis met deze methode die je helpt om via tekeningen vastgeroeste gewoontes, overtuigingen gevoelens en emoties te veranderen dan ben je welkom op deze namiddag.

Breng kleurpotloden en stiften mee.


Bijdrage 50 euro 


Augustus 2021

Aura Soma level 1: vrijdag 6 augustus tot en met  maandag 9 augustus Persoonlijke Presentatie Vaardigheden


Een basisopleiding van het Aura Soma colour-care-systeem is de eerste stap naar je 'practitionar' in dit  colour-care-systeem. Je ontdekt de diepere betekenis van alle basis, secundaire en tertiaire kleuren.
Kleur is immers een universele taal en eens je de tools in handen hebt om iemands kleurencode te  interpreteren kan je jezelf en anderen hierin begeleiden en ondersteunen.

'Wie ben ik'.... Ja, die vraag stellen we ons meermaals. Bij het intuitief kiezen van je dagelijkse kleuren combinatie verwerf je heel wat inzichten. En herontdek je jezelf. Numerologische trillingen en kleurvibraties worden je duidelijk en helpen je zo bewuster door het leven te gaan.


Deze vierdaagse is een speelse creatieve 'workout' voor je geest en ziel.


Bijdrage 570 euro

6 augustus tot en met 9 augustus


Persoonlijke Presentatie Vaardigheden ... Hoe zet ik mijn gaven in de wereld

27 tot en met 29 augustus


Een driedaagse speelse manier om inzicht te verwerven in kleur en meteen ook jezelf te ontdekken.

Heb je je talenten en gaven al zichtbaar gemaakt voor jezelf ? Dan kan je ze makkelijk delen met de wereld.

Maar misschien ontdek je net wel een diepere waarde van jezelf... daarbij kan het Aura Soma kleuren verzorgsysteem je helpen.

Je hebt geen voorkennis nodig en als je wel al opleidingen Aura Soma achter de rug hebt is dit een zalige nieuwe manier om openheid te verwerven en je kennis vanuit hetsysteem te vergroten.

Prijs  330 euro

Nog enkele plaatsjes vrij;

Manifestaties-Affirmaties op de levensboom


Een speelse en krachtige manier van affirmeren en manifesteren word je in deze workshops aangeleerd. Je hebt  geen voorkennis nodig. De levensboom zal zich voor jou ontvouwen op een aangename, makkelijke manier. Planetaire tools, kristalenergie, kleur, Aura Soma en lichtfrequenties spelen mee als helpende ondersteunende tools.


Bijdrage voor de workshop 150 euroIntegrated Energie Therapie


Drie initiatiedagen met inwijding in IET. Hoe je met behulp van aartsenegelen energie opgestapelde blokkades kan ontladen.Regenboogcirkels


Tijdens deze initiƫrende workshop in kleur en veel meer integreer je chakra's, inzichten in energievibraties en verschillende healingsmethodes.... In deze workshops dompel ik je onder in een wondere wereld en al wat je er mee kan doen. Je ontvangt inwijdingen en healingstechnieken voor jezelf en anderen.


Deze workshops zijn een compilatie van mijn 35 jaar ervaring als therapeut maar meer nog als healer.IntuĆÆtief schilderen


Ook al heb je geen schildertechnieken onder de knie, toch ben je welkom om te ontdekken welke mooie dingen zich zomaar op je schildersdoek vormen wanneer je vanuit een diepere verbinding met jezelf alles laat stromen.


Alle materiaal aanwezig.


Bijdrage 50 euro