Consulten

PERSOONLIJKE CONSULTEN


Ieder consult is een totaalconcept op zich. Een behandeling op maat van wat er op dat moment voor jou echt nodig is. De meeste consulten vertrekken vanuit een individuele selectie van je Aura Soma kleurenflesjes. Kleur is trilling en iedereen houdt wel of niet van bepaalde kleuren afhankelijk van je gemoedstoestend,  je gevoel , je emoties of wat er op het ogenblik  in je leven een rol speelt.


Het vervolg van je consult is afhankelijk van je noden. Belangrijk is dat je hierbij de tijd krijgt die je nodig hebt om tot inzichten te komen maar meteen ook om een healing te ontvangen.  Een gesprek, het reinigen van je aura, het opruimen van blokkades, het versterken van je lichtlichaam ... dit zijn maar enkele van de mogelijkheden en steeds staat een verruiming van je bewustwording ook centraal.


Als begeleiding tijdens je bewustwordingsproces gebruik ik Aura Soma kleurentherapie, Bliss healing kaarten en zuiverende technieken, hypnotherapie. Andere healingsvarianten zoals Integrated Energy Therapy, reiki en vortexhealing pas ik toe bij het afstemmen op wat jouw ziel op dat moment het meest nodig heeft. Maya wijsheid en je eigen zegel en levenspad toelichten vanuit de tZolkien horen ook bij de tools die ik gebruik om je wakkerder door het leven te begeleiden.