NieuwNeurografische workshops


Door te tekenen kan je toegang krijgen tot je onderbewuste. Heel veel opgestapelde beperkingen weerhouden ons ervan om open te bloeien. Als neurografica coach neem ik je graag mee om jezelf te ontdekken. Pavel Piskarev ontwikkelde deze boeiend methode. Je hoeft niet te kunnen teken,en. De bedoeling is om je eigen creatie proces te versterken zodat wat voor jou onbereikbaar leek toch realiteit wordt eens je de beperkingen in je hoofd hebt getransformeerd.En dat kan!


Bliss Healing Art 

Helende kleuren, vibraties verweven met spirituele wijsheid. Zo kan je de set van 32 inspirerende kaarten omschrijven. Elke kaart is een weergave van een bestaand schilderij, ontstaan vanuit een universele sparkle.

 De kaarten geven je inzicht, ondersteunen je in je dagelijkse leven of geven je antwoord op een gestelde vraag. Laat je vreugdevol vermogen tot spontaneïteit ontwaken. Breng je leven in balans en ontdek nieuwe onverwachte positieve wendingen en synchroniciteiten. Momenteel is er een korting op de kaartenboxen en kan je aanschaffen voor 50 euro.Deze actie geldt tot eind mei 2021.

De meditaties die je in de webinars kon volgen worden momenteel opgenomen zodat je ze via een prive you tube kanaal of podcast kan beluisteren.

                                                         


                                         Regenboogcirkel


Hoe de kleuren van de regenboog, maar ook secundaire en tertiaire kleuren, je levensinzichten kunnen veranderen ...

Kleur, klank ... alles is vibratie, alles is energie ...


Deze cursus heeft vorm gekregen vanuit mijn jarenlange ervaring met het Aura Soma kleurensysteem. De inhoud en creatieve    aanpak zijn echter verder door mezelf uitgewerkt.


De uniekheid van elkeen, wordt tijdens deze workshops zeer sterk gewaardeerd en versterkt.

Vertrekkende vanuit de basischakra en de basiskleuren, het bekrachtigen van ons bestaansrecht, vloeien alle andere issues heerlijk in elkaar:


  • Nieuwe chakra energieeën
  • Getaltrilling
  • Geur en essentiele olieën
  • Speelsheid
  • Het eren en voeden van je innerlijk kind
  • Intuitieve ontwikkeling
  • HealingsmethodenJe hebt voor de workshop geen voorkennis nodig.

Deze dag is een innerlijke reis waarbij de trilling van kleur je zal ondersteunen.

Zowel zichtbare als onzichtbare energieën zullen de kans  krijgen om je wakker te maken, als jij er klaar voor bent, op je eigen ritme.


Zie deze cursus al een kans en een kado voor jezelf.                                             Meesters van licht

   

De hogere kosmische trillingen zijn gelinkt aan Meester energiëen. Opgestegen (ascentie) en kosmische meesters werken elk op een ander niveau. Eens je je openstelt voor deze diepere inzichten, komen nieuwe mogelijkheden naar je toe.


Er is altijd genoeg en alles is al aanwezig.


In deze workshops leer je  je eigen bron te activeren en je te bevrijden van opgelegd denken, verstandelijke verplichtingen en oordelen die je verder van je pad brengen om zo het universum beter te begrijpen;De meesters helpen je de kracht in jezelf te ontdekken en vooral je eigen meester te zijn. De verbinding de levensboom activeert een extra dimensie bij jezelf.De meesters die aan bod komen zijn:


Djwal Khul

Hilarion

Pallas Athena

Orion

Angelica

Lady Portia

St Germain

Lady Nada en Maria

Serapis Bey

Kuthumi

Elmorya

Lady Portia

Lao TseGeen voorkennis nodig.                                        

                        Manifestatie-affimatie
Tijdens deze workshops word je ondergedompeld in allerhande tools die je helpen je leven te creëren.

Affimeren vanuit een sterke basis, planetaire linken, aartsengelen, kristallen  en andere, helpen om je doelen te bekrachtigen op de levensboom.

Deze workshop is speels , aangenaam en diepgaand. 
Gedurende 3 dagen van 10 tot 14 uur dompel ik je onder in alle tricks.


Uit eigen ervaring kan ik alleen maar bevestigen dat deze manifestaties echt werken!

Ik deel graag mijn ervaringen met jullie.

Geen ervaring nodig.